Foliebassin.

Foliebassin (mestbassin)

Als u op zoek bent naar een voordelige en duurzame vorm van mestopslag is een Foliebassin een slimme keuze.


Voordelig & duurzaam

Een Foliebassin bestaat uit een aarden wal met daarin twee verschillende folies die dienen als bodem en drijvende afdekking. Doordat Wateler gebruik maakt van UV-bestendig folie heeft het bassin een lange levensduur.

Het Foliebassin, ook wel mestbassin genoemd, is geschikt voor de opslag van meerdere soorten vloeistof en is voordelig in aanschaf en gebruik.

Voordelen van het Foliebassin zijn dat het goed samengaat met de omgeving en dat de bassin geschikt is voor minder draagkrachtige grond. Zo is er geen duur funderingsplan nodig en is de bassin ook prima geschikt voor tijdelijk gebruik. Het Foliebassin is in iedere maat leverbaar en is te voorzien van diverse soorten mengvoorzieningen. Af te dekken door middel van een drijfdek.

foliebassin

Service

Wateler garandeert u een snelle lever- en opbouwtijd. Al onze mestopslagsystemen kunnen geleverd worden met het leidingwerk en het mixsysteem naar uw keuze. Tijdens het gehele project wordt u door ons begeleid: van de offerte en de order tot de vergunning en de realisatie.

Kies voor de foliebassins van Wateler.
Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.