Mestopslagsystemen.

Mestopslagsystemen

Een mestopslagsysteem van Wateler kan een betonnen of kunststoffen (Flexobassin) silo, een Foliebassin of een Flexxobag mestzak zijn.

Betonnen silo

De betonnen silo is afkomstig uit Duitsland en kenmerkt zich door een zeer solide en doordachte constructie. De silo heeft een zware inwendige wapening en de speciale RVS kim maakt lekkage onmogelijk.  De silo is verkrijgbaar in een  4, 5 en 6 meter hoge uitvoering.

Flexobassin

Het Flexobassin (silo) is een uit voornamelijk kunststof (PE) opgetrokken silo met een inwendig stalen frame. De stalen spankabels zorgen voor het opvangen van de krachten.

De Flexxobassin is een voordeliger alternatief en uitermate geschikt voor minder draagkrachtige gronden.

Het Flexobassin is verkrijgbaar  in een 2, 3, 4 en 5 meter hoge uitvoering.

Foliebassin

Het Foliebassin is de voordeligste vorm van mestopslag en bestaat uit een aarden wal met daarin 2 folies. De onderste folie dient als bodem en de bovenste folie als drijvende afdekking. Het foliebassin is in iedere maat leverbaar.

Flexxobag

De Flexxobag is de mestzak van Wateler. Deze wordt gemaakt van zeer zwaar gewapend PVC doek.  Karakteristiek aan de Flexxobag mestzak is de vorm welke geheel gevuld ruim boven de omringende aarden wal uitkomt.

Service

Wateler garandeert u een snelle lever- en opbouwtijd. Al onze mestopslagsystemen kunnen geleverd worden met het leidingwerk en het mixsysteem naar uw keuze en zijn te voorzien van diverse soorten mix- en vulvoorzieningen. De silo kan afgedekt worden met een drijfdek of dak. Tijdens het gehele project wordt u door ons begeleid: van de offerte en de order tot de vergunning en de realisatie.

Kies voor de complete mestopslag oplossingen.
Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.