Mestopslagsystemen.

Mestopslag: kwaliteit, begeleiding & advies

Bent u op zoek naar een mestopslag systeem van kwaliteit, begeleiding tijdens het gehele traject en advies op maat? De professionals van Wateler staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste type mestopslagsysteem.
Het juiste mestopslagsysteem voor uw bedrijf is van groot belang. Bij Wateler vindt u verschillende soorten mestopslagsystemen waarbij wij een snelle levering en opbouwtijd garanderen. Zo wordt u volledig ontzorgd en regelen wij de rest voor u. Wij bieden mestopslagsystemen aan voor elk omgeving en voor elk budget. Zo bent u bij Wateler absoluut aan het juiste adres.

Breed assortiment & vakkundige plaatsing

In elke omgeving en bij elk budget en project past een ander type opslagsysteem. Wateler biedt een viertal mestopslagsystemen aan, zodat u de juiste mestopslag kunt vinden welke bij u past. Zo is er onze betonnen mestsilo welke zeer weinig onderhoud vereist en erg duurzaam is. Hierbij gebruiken wij alleen beton van de hoogste kwaliteit. Zo wordt beschadiging door aantasting voorkomen! De betonnen mestsilo is tevens een erg duurzame keus met een zeer lange levensduur.

Daarnaast vindt u bij ons het mestopslagsysteem: het Flexobassin. Het Flexobassin is een innovatief product dat gemaakt is van kunststof. Het is een zeer duurzaam product dat eveneens geschikt is voor de minder draagkrachtige ondergronden. Hierbij hebt u dus de vrijheid om het bassin op (bijna) elk gewenst locatie neer te zetten.

Bij Wateler vindt u eveneens het Foliebassin. Het Foliebassin is gemaakt van twee verschillende UV-bestendige folies wat voor een lange levensduur zorgt en onderhoudsvriendelijk is. Het Foliebassin is daarnaast ook een voordelig mestopslagsysteem dat tevens geschikt is voor zwakkere ondergronden.

Tot slot vindt u bij Wateler de Flexxobag. De Flexxobag is gemaakt van zeer zwaargewapend PVC stof waardoor het een lange levensduur geniet en gemakkelijk in onderhoud en installatie is.

Wateler helpt u verder met mestopslag

Door onze jarenlange ervaring met o.a. mestopslagsystemen, stalventilatie en stalinrichting bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Wanneer u een mestopslagsysteem bij ons besteld garanderen wij u een snelle levering en opbouwtijd. Zo wordt u volledig ontzorgd. Tevens bent u bij Wateler ervan verzekerd dat u een veilige mestopslag systeem ontvangt, volledig gebouwd naar de eisen en veiligheidsmaatregelen van de wet. Al onze mestopslagsystemen kunnen geleverd worden met het leidingwerk en het mixsysteem naar uw keuze. Tijdens het gehele project wordt u door ons begeleid: van de offerte en de order tot de vergunning en de realisatie.

Kies voor de complete mestopslag oplossingen.
Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.