JOZ Mestrobots.

JOZ Mestrobots

JOZ is één van de beste merken, zo niet het beste merk, als het gaat om mestrobots. Qua capaciteit, bedrijfszekerheid, route vastheid, instellingsmogelijkheden, opties en back-up kunnen weinig merken tippen aan de JOZ-Tech robot.


Betrouwbaar en bedrijfszeker

De JOZ-Tech robot is een diervriendelijke, geruisloze robot die zeer wendbaar is en om zijn eigen as kan draaien. Daardoor worden mestgangen en dwarspaden goed gereinigd worden.

Een JOZ-Tech robot maakt gebruik van een sensortechnologie waardoor de robot zelfs tussen de koeien en onder extreme omstandigheden zeer bedrijfszeker is.

Bovendien blijft uw vloer bij het gebruik van een JOZ-Tech robot volledig vrij van obstakels, zoals ‘geleide balken’, mestschuiven, hoekkasten of kettingen.

JOZ mestrobot (4)

Innovatief

Dat JOZ ook nu nog stappen vooruit zet op dit gebied blijkt uit de JT200Evo. Deze robot communiceert namelijk zelf met de server van JOZ. Op deze manier kan bijvoorbeeld een aankomende vervanging van een onderdeel geconstateerd worden. Zelfs wanneer u dat zelf nog niet doorhad. Ook deze robot kan bij sterk drogend weer en dus gladde vloeren watersproeien waar u dat wil.

Kies voor de JOZ mestrobots.
Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.