Stalinrichting.

Moderne stalinrichting op maat

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van stalinrichting zijn wij uw ideale sparringpartner uit Friesland! Wateler weet als geen ander uw stalinrichting geheel naar uw wensen én binnen de huidige- en toekomstige wetgeving te bouwen. Wilt u dus uw stal renoveren, ombouwen of nieuw stal laten bouwen en tegelijkertijd het koecomfort verhogen voor een hoger rendement? Wateler denkt graag met u mee! 

 

stalinrichting

Een efficiënt en comfortabel stal

Moderne stalinrichting is tegenwoordig een pré als u het maximale rendement uit uw bedrijf wilt halen. Als u uw stal opnieuw wilt inrichten, denkt Wateler graag met u mee. Hierbij ligt onze nadruk op dat u zo efficiënt mogelijk kan werken en uw koeien in een comfortabele en duurzame stal verblijven. Van het eerste idee tot de laatste werkzaamheden staat uw boerenbedrijf centraal. Zo komen we tot de beste oplossingen voor uw stal en ondervindt u tijdens de werkzaamheden zo weinig mogelijk overlast. Tijdens het gehele proces krijgt u vakkundige begeleiding en advies van onze specialisten op het gebied van moderne stalinrichting.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij vinden het belangrijk dat uw stal jarenlang meegaat. Daarom levert Wateler kwalitatief hoogwaardige stalinrichting en werken we samen met toonaangevende leveranciers als Spinder en Beerepoot. Voor de boxbedekking en looppaden maken wij vaak gebruik van Kraiburg hout en rubber voor het beste resultaat. Wateler heeft ook zelf verschillende producten voor stalinrichting ontwikkeld. Hierbij gaan wij innovatief te werk en staat het welzijn van de koe voorop. Deze producten leveren wij onder de merknaam Ascon. Zo is er bijvoorbeeld de Ascon Vrijligbox dat zich geheel richt op het verhogen van het koecomfort en daarmee ook de melkproductie! Onze producten kunnen geheel op maat worden gemaakt zodat het perfect aansluit op uw wensen. Zo garanderen wij alleen het beste voor u.

Optimale stalinrichting met de Ascon stalinventaris

Voor een melkveehouder is de melkproductie natuurlijk erg belangrijk en in ons 30 jaar bestaan hebben wij vaak de vraag gekregen hoe iemand zijn melkproductie kan verhogen. Meer melkproductie betekend namelijk meer omzet. Maar stel dat de melkkoe ook nog eens langer leeft? Dat betekend dus niet alleen meer melkproductie maar ook extra jaren dat de koe melk produceert! Als u ook uw stalinrichting wilt moderniseren kunnen wij een stalinventaris uitvoeren. Vaak zien wij namelijk dat dingen beter kunnen. Vanuit de behoefte aan innovatie bieden wij u slimme oplossingen waarmee uw stalinrichting volledig kan worden geoptimaliseerd. Voor meer informatie over de stalinrichting van Wateler kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Kies voor de complete stalinrichting van Wateler.
Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.