Efficiëntie met de FleXstal.

Efficiëntie met de FleXstal

De naam zegt het eigenlijk al: de Flexibele stal. Een stal welke is opgebouwd uit een thermisch verzinkte staalconstructie. Deze constructie is met een zware kwaliteit PE-doek bespannen. De boogvormige koepel is niet alleen omgevingsvriendelijk, het is ook nog eens voor vele toepassingen interessant door de lichte binnenruimte en de lange levensduur. Letterlijk duurzaam dus.

FleXstal

Hygiëne met de FleXstal

Misschien denkt u dat de levensduur verminderd naarmate het product duurzamer wordt. Maar met de FleXstal hoeft u hier zich geen zorgen om te maken. De FleXstal bestaat namelijk uit een buiscontructie van thermisch verzinkt staal waar een zware PE-doek overheen wordt gespannen. Het doek is niet gemaakt van ‘gewone’ kunststof. Dit doek heeft een hoge chemische resistentie, is bacterie- en schimmelwerend, bestand tegen chloren, logen en zuren en voldoet aan brandbaarheidsklasse B1. Zo bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardige kwaliteit maar ook van optimale hygiëne met de FleXstal. Hiermee is de stal ook zeer geschikt voor kwetsbaarder vee zoals kalveren.

Flexibiliteit meerdere toepassingen

De FleXstal is niet alleen geschikt voor het onderbrengen van uw kalveren, het kan voor veel meer toepassingen gebruikt worden. De flexibiliteit is goed te zien aan de plaatsingsmogelijkheden van de stal als aan de vele mogelijke toepassingen en afmetingen. De FleXstal kan bevestigd worden op een betonnen vloer, aan keerwanden, op stelconplaten en nog veel meer. Dit is mogelijk met behulp van speciale betonverankeringssets. Het is zelfs mogelijk de FleXstal op een grondbodem van goede kwaliteit te bevestigen. Dit gebeurt dan met behulp van grondverankeringssets.

Daarnaast kan de FleXstal voor vele verschillende toepassingen worden gebruikt. Door de lichte binnenruimte en het zeer goede klimaat in de FleXstal kan deze gebruikt worden voor huisvesting van uw dieren, zoals kalveren, schapen, geiten, koeien, etc. Door de relatief steile zijwanden ontstaat er veel ruimte in de stal waardoor ze eveneens gebruikt worden als opslagplaats voor bijvoorbeeld machines, stro, zaagsel of zelfs uw caravan! U kunt de FleXstal bijvoorbeeld ook inzetten als overkapping van keerwanden of silowanden waardoor u “oude” ruimtes opnieuw efficiënt kunt gebruiken! U ziet er zijn talloze mogelijke gebruiksdoelen van de FleXstal.

Wateler en FleXstal Agrihousing

Met het gezamenlijke doel om een betaalbaar, duurzaam en flexibele stal op de markt te brengen is FleXstal Agrihousing ontstaan uit een samenwerking tussen Simmer housing en Wateler ATB bv. Wilt u meer weten over de FleXstal, een offerte aanvragen of weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van stalinrichting, stalventilatie, mestopslag of voersystemen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of vraag nu een offerte aan op www.flexstal.nl