Stalrenovatie.

Stalrenovatie voor de toekomst

U hebt besloten uw stal te renoveren. Misschien gaat u het dak vervangen, nieuwe ventilatie plaatsen of een nieuw vloer plaatsen. Hierbij horen natuurlijk ook de ligplaatsen van uw vee. Uiteraard bent u op zoek naar specialistisch advies en begeleiding bij uw stalrenovatie en daarvoor bent u bij Wateler aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen bij het aanpakken van uw stalrenovatie.

hfhdjdjehe

Toekomstgerichte stalrenovatie

Nederland investeert steeds meer in een duurzame toekomst, ook in de agrarische sector. Zo wil de overheid bijvoorbeeld alle asbesthoudende daken per eind 2024 verbieden, een ander bekend voorbeeld van het verduurzamen van de agrarische sector is de regelgeving rondom de CO2 uitstoot. We weten allemaal dat de overheid stappen wil blijven zetten richting verduurzaming en milieuvriendelijkheid. Met de juiste stalrenovatie bent u deze regelgeving voor en kunt u uw stal helemaal up-to-date maken voordat het door wetgeving aan u wordt opgelegd. Met jarenlange ervaring op het gebied van stalinrichting en stalrenovatie kunnen wij u deskundig advies en begeleiding garanderen.

Stalrenovatie gericht op koecomfort

Het komt nog te vaak voor dat het comfort van de koe naar de achtergrond wordt geschoven, terwijl het juist een van de hoogste prioriteiten zou moeten hebben. In veel bestaande stallen kan de ventilatie, de verlichting en het ligcomfort voor de koeien beter. Ongelijk liggende roosters vormen een bron van ongelukken en ook de watervoorziening is vaak slecht of zelfs onfris. Veelal blijkt dat de koe de stal eigenlijk ontgroeid is en zien we hierdoor beschadigingen aan beenwerk en/of nek. Dit komt door te krappe ligboxen en/of te lage/smalle voerhekken. E.e.a veroorzaakt onnodig productieverlies. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw vee een comfortabel en duurzaam leven leidt hebben wij verscheidene producten ontwikkeld voor de moderne stalinrichting, zoals de Ascon Vrijligbox.

Gegarandeerd de beste stalrenovatie

Stalrenovatie vergt een investering maar het levert veel meer voor u op. Zeker wanneer u het comfort van uw vee belangrijk vindt. Bij Wateler bent u verzekerd van toekomstgerichte stalrenovatie door onze jarenlange ervaring met stalinrichting en renovatie. Ook verzekeren wij u dat al onze uitvoeringen in stalrenovatie volledig aan de wettelijke eisen voldoen. Overigens ontwikkelen wij zelf innoverende producten, onder het merknaam Ascon, voor uw stal welke mede bijdrage aan het verhogen van de leeftijd van de koe en zo de veehouder ten goede komen. Inmiddels zijn onze Ascon producten in binnen- en buitenland te vinden bij veehouders die het comfort van hun vee net zo hoog in het vaandel hebben als wij en u dat hebben. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, want de juiste stalrenovatie begint met Wateler.

Vraag ons gerust om advies!

Kies voor de complete stalrenovatie van Wateler.
Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak.